ОбществоРегионалниСамоков

Учениците от училището в Ярлово  – в плен на коледния дух

Анна Манова 

С много весело настроение премина коледното тържество в ОУ „Васил Левски“, село Ярлово. За програмата се бяха погрижили учениците и техните преподаватели.

Програмата включваше пресъздаване на традиционния дух на Коледа и Бъдни вечер. Учениците се представиха със стихове, песни и танци. Впечатляващо бе изпълнението на популярната песен „Детска планета“ от седмокласничката Петра Илиева. Програмата включваше и награждаване на победителите в конкурса за рисунка „Зимна картина“ както й томбола с много награди. Нямаше как да не присъства и фигурата на любимия Дядо Коледа.

Най-голяма радост за ръководството на учебното заведение и децата бяха даренията, които получиха от страна на Рилския манастир – спортни уреди за физкултурния салон и от Информационно обслужване АД – София, които предоставиха компютърна техника. Лакомства за децата бяха подготвили самоковската фирма „Си комерсиал 7“ и хотел „Самоков“ /Боровец/. Специални гости бяха представители на Световната банка и кметът на селото Васил Миленов. От своя страна учениците върнаха жеста като подариха на всички гости и дарители изработени от тях дървени сувенири.

„Много сме благодарни на всички дарители, които донесоха в училището духа на Коледа. Получи се едно много приятно тържество и децата останаха доволни“, сподели директорът на ОУ „Васил Левски“ Славейка Галева.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close