Обща категорияОбществоРегионалниСамоков

Учениците от ОУ „Христо Максимов” с нетърпение очакват пролетта и я предизвикват

„Самоков 365”

Учениците от ОУ „Христо Максимов” с нетърпение очакват пролетта и я предизвикват. Пример за това е днешният ден, когато група възпитаници на училището декорираха арката на един от символите на града – Голямата чешма с цветни балони. А те бяха оформени като пъстри цветя. Това на пръв поглед символично дело донася непринудени усмивки на множеството минувачи покрай това централно място.

Инициативата не е новост за учениците ни, защото по подобен начин посрещнаха пролетта точно преди година, украсявайки надписа на града, намиращо се в Туристическата градина. Подобни начинания имат за основна цел да събудят надеждата, да предизвикат позитивни емоции, усмивки и добро настроение на хората в така забързаното и често сиво и монотонно ежедневие.

Разбира се, първите, които имат честта да си направят оригинални снимки и да се радват на творенията си винаги са самите творци, чиято креативност често бива възнаграждавана с възхитата на минаващите наблизо хора и с благодарността на онези, които имат душата да вникнат в силата на инициативата.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close