Слайд категория

Участници от X Factor подкрепиха Цари мали град

rafiСамоков има още една причина за гордост – Цари мали град спечели класацията за „Чудо на България”. С усещане за победата Община Самоков и Фондация „Възраждане на Белчин”, в неделя организираха концерт-подарък за всички граждани, който да подкрепи античната крепост във финалните минути на гласуване. За да зарадват самоковци, от Общината поканиха звездите от X Factor, които да заразят хората с надежда за победа.

            За съжаление сравнението ни с баскетболните мачове показа, че те не могат да се зарадват на толкова публика, колкото събраха Рафи, Ангел и Мойсей, близначките-самоковки – Алекс и Влади, и Таня. Но не трябва да игнорираме факта, че концертът беше безплатен и може би за това се забелязваше постоянното „циркулиране” на хората в залата. Излизаше се навън, правеха се разходки и разговорите не стихваха дори по време на изпълненията на X Factori-те.

            Концертът започна тържествено с агитации за гласуване и с проявена доза артистичност от нашите водещи Николай Войнов и Веска Тодорова.

            Първите, които излязоха на сцената бяха Алекс и Влади. Те поставиха началото на тържествената част. След това имаше директно включване от студиото на ТВ7, където официално бе дадено начало на финалното гласуване и последен шанс всеки да подкрепи своя фаворит. С леките технически проблеми живото предаване бе спряно и „зелена” светлина за излизане на сцената се даде на Таня. Ексцентричното момиче зарази всички с рок звученето си, като след това „подгрятата” публика отново посрещна на сцената близначките. Залата ръкопляскаше от невероятното им изпълнение на песента „Лале ли си, зюмбюл ли си?”.

            Дотук добре. След като Алекс и Влади напуснаха сцената, се забеляза едно изпразване на залата, което лично според нас, не беше добре. Ще попитате защо? Защото най-добрата част от концерта остана почти без никаква публика.

            При излизането на Ангел и Моисей се вдигна една вълна от радост и възгласи. Те направиха истинско шоу, всички се забавляваха и танцуваха в ритъма на танца. Най-хубавата част от него беше финалът, когато се разбра, че Цари мали град е победител.

            За да се поздрави един шампион, трябва да го поздрави такъв. Разбира се, последен на сцената излезе миналогодишният победител от X FactorРафи. С оптимистичния си заряд и много енергия в себе си (на почти празна зала), бургазлията подари на хората едно много весело шоу, което самоковци ще помнят дълго време. И точно това е вкусът, който остана във всички присъстващи в залата от началото до края.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close