ПолитикаРегионалниСамоков

Успели българи идват в Самоков по покана на кандидата за кмет от ГЕРБ Валентин Милушев

Кампанията „Успели българи дават личен пример“ ще се проведе в Самоков по покана и инициатива на кандидата за кмет на Самоков от ПП ГЕРБ Валентин Милушев.

В града от 17 октомври /четвъртък/ в рамките на три дни ще гостуват артисти, водещи на новинарски емисии, певци, прависти, които ще се срещнат със самоковци, за да споделят тайната на успеха в различните професионални сфери. Те ще вдигнат и завесата на личния си живот, за да аргументират начина, по който успелите българи се справят с житейските трудности и предизвикателства.

Сред гостите са познатите тв лица Николай Василковски, Силвия Чалъкова, Павел Владимиров, певецът Краси Аврамов, пиар специалистът Бояна Бояджиева, Александър Димов и Елена Карабойчева от „Откраднат живот“, певицата Цвети Радойчева, Дани Ангелов, адвокат Антония Цветкова, Диана Николова и фотографът Христо Миланов.

Успелите българи ще гостуват в училища в Самоков и Говедарци. Учениците от Професионална гимназия по туризъм, Професионална техническа гимназия и от училището в село Говедарци ще може да споделят мисли и емоции със своите гости. В събота ще има и разходка до Мальовица. Пред ЦПШ-то ще бъде направена първа копка за параклис, който ще се изгради по идея на инициативен комитет от село Говедарци.

Купуването и продаването на гласове са престъпление.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close