ОбществоРегионалниСамоков

Трето място в „Изправи се! Мутри вън“ за Райко Масларски на идните избори

„Самоков 365“

На 11 юли България провежда за втори път избори за Народно събрание в рамките на една година. На 8 юни изтече крайният срок, в който партиите и коалициите можеха да регистрират кандидат-депутатските си листи в многомандатните избирателни райони (МИР) на страната. Вече са известни имената на всички кандидати за народни представители за летните избори.

Коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ отново ще се яви в същия състав за 26 МИР София – област. Водач на листата е Данаил Георгиев. Този път от втора на трета позиция се мести местният общественик Райко Масларски. Другото самоковско лице в листата е Лъчезар Заркин.

Както подчерта Масларски малко не  достигна на  коалицията на изборите през пролетта да има самоковски представител в парламента. Сега се надяват на още по-добри резултати.

„Участваме в изборите на 11 юли, защото има още какво да се направи, за да се почувстваме равностойни и свободни хора. За да се приключи с беззаконията, с безкрайните влияния и притискания “от горе”, с вечното връзкарство, докарващо все по-безобразно некадърни, самозабравящи се с власт калинки. За да се сложи край на странното убеждение, че някой си е незаменим, несменям и недосегаем, нищо, че откровено краде или е болен от простотия, пред която трябва да са прекланяме. Коалицията внесе 31 законопроекта и проекти за решение в полза на обикновените хора, започна очакваната ревизия, показа, че няма да отстъпва от дадените обещания. Аз не се отказвам и ще участвам отново в изборите с надеждата, че мога да допринеса с нещо промяната да се състои“, подчерта третият в листата Масларски.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close