Спорт

Трета поредн загуба за мъжете

basketbol 16.12Мариян Гребенчарски

Лошата поредица за момчетата на Росен Барчовски продължава след като на 11.12.2014г. загуби от последния във временното класиране на група „А” „КК Теодо” с 84:81 точки.

Това е пето подред поражение за самоковци. Три поредни загуби в Балканската лига и две в Националната баскетболна лига.

За домакините най-резултатен бе Александър Радулович с 22 точки, Данило Шибалич добави 17 точки, а Аарън Мичъл и Марко Мийович завършиха с по 14 точки.

За „Рилски спортист” Любомир Киров и Симеон Илиев вкараха по 16 точки, Джулиън Норфлийт наниза 15 точки, а капитанът Йордан Бозов приключи с 10 точки.

Първите минути гостите от Самоков започнаха по-добре и поведоха 14:6, но в последствие домакините стопиха преднината на самоковци и първият период завърши 15:19 точки. През втората част двата отбора продължаваха да са гума в гума и след 20 минути игра часта завърши 38:41 точки в полза на „Рилецо”. В третата част имаше отпускате в редиците на отбора от планинския град и се стигна до обръщане на резултата в полза на „Теодо”, но в края на часта „Рилски” отново бе напред в резултата – 65:60 точки.Последната част бе по-силна за отбора на „КК Теодо” и те обърнаха самоковци и им нанесоха поредна загуба.

Утре ( 20.12.2014г. ) гостуваме на „Спартак” Плевен в пореден кръг от Националната баскетболна лига.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close