ОбществоРегионалниСамоков

Танцово студио „Кати денс“ се нареди в топ 5 на най-добрите школи в страната

„Самоков 365“

 „Кати денс“ се нареди в топ 5 на най-добрите школи по танцово изкуство в страната. Високото отличие идва от Elite Dance Championship 2021 и от над 700 участници.

Момичетата под ръководството на хореографа Катрин Митева се наредиха на трета позиция за формации 12-15 –годишни. Наградата е за момичетата- Яна Назлиева, Бояна Пенева, Мария Чаушева, Радина Попова, Радина Пейчева, Никол Лесичева, Виктория Стойкова, Виктория Вучкова, Натали Георгиева, Елена Стоименова и Биляна Гавадинова. В категорията за младежи над 16 години 4 и 5 място взеха Лина Гаврилова, Ренета Шукадарова, Анелия Вукадинова, Александра Санкова, Гергана Попова, Доника Баракова. След оспорвано класиране в категорията за сола и дуети на крачка от тройката, с две четвърти места, се класираха Яна и Лина.

Грациозните момичета от „Кати денс“ се подготвят да отразнуват девет години от създаването на танцовата школа. Те ще представят своя спектакъл този петък – 4 юни от 18:30 часа на сцената на читалище – паметник „Отец Паисий – 1859“.

„Желая успех и късмет в годишния спектакъл на красавиците и останалите състезания до края на сезона!“, сподели техният ръководител Катрин Митева.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close