Самоков

Танци и ритми от сърцето на планината на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО

SpaАнелия Балабанова

Общината и хотелиерите ще участват съвместно  на изложението

От 12 до 14 февруари 2015 година ще се проведе Международната туристическа борса. Традиционен домакин на събитието, което ще събере за пореден път участниците и представителите на туристическия бизнес в България и други съседни страни  е Интер Експо център. Над 30 години този най-голям в България туристически форум е неизменно в календара на бизнеса, успявайки да се съхрани и развие, независимо от сериозните икономически предизвикателства. ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО е предназначено за професионалисти и широката публика.

Атрактивността на борсата се съдържа в нейната гъвкавост  и стремежа да включва постоянно нови инициативи, да представя по-големи бизнес възможностти за туроператори и фирми от сектора, да разширява профила на участниците. Изложението се организира от Прим Експо в партньорство с браншовите организации. Интересът към него нараства с всяка изминала година. Могат да се видят както реномирани туроператори, така и обикновени посетители, които все още не са избрали къде да прекарат почивката си.

В профила на участниците са обхванати също така пътнически агенции, хотели, балнеолечебни курорти и спа центрове, представители на национални туристически бордове, общини, национални туристически сдружения, фирми за хотелиерско и спа оборудване и други свързани с туристическата индустрия. Изложението предлага досег  до различни атрактивни дестинации и туристически маршрути. За първи път Община  Самоков ще се представи съвместно със Сдружението на хотелиерите в Боровец. Ив.Вукова – управител на Туристически информационен център – Самоков  сподели, че идеята е тези съвместни участия да станат ежегодни. Освен това са предвидени изяви на Мажоретен състав – Самоков при Читалище-паметник „Отец Паисий 1859” с ръководител Теменужка Янкова, мъжка фолклорна група от района и танцов състав за народни танци, които ще бъдат обединени под общия надслов „Танци и ритми от сърцето на планината”.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close