Обща категорияОбществоРегионалниСамоков

Талантливият Момчил Степанов взриви сцената на „Гласът на България”

Анна Манова

Самоковецът Момчил Степанов показа талант и певчески умения на сцената на „Гласът на България”. Той достигна до “Кастингите на тъмно” в предаването. Това е моментът,  когато изпълнителят е неизвестен за треньорите и те са с гръб към него. Изпълнението на талантливия самоковец предизвика бурните аплодисменти на публиката и бърза реакция от страна на журито.31- годишният актьор, който се занимава с дублаж на филми, сподели преди представянето си, че музиката е неговата голяма любов и желанието му е да се занимава именно с нея. „Музиката е моята първа любов. Още в гимназията бях част от рок банда. Сцената много ми липсва. Имам още много какво дам. Идвам с идеята да спечеля, колкото и нескромно да звучи”, каза Степанов. Гласът на Мони е познат на много българи, защото той е озвучавал доста популярни герои от филми.Едни от най-любимите и емблематични за актьора са Люмиер от “Красавицата и звяра” и този на Мауи от “Смелата Ваяна”.

Мони изпълни популярното парче „Happy” и още с първите няколко строфи спечели симпатията на Иван Лечев, който хареса гласа му и се обърна почти мигновено. Лечев сравни гласа на Момчил с този на популярния основател и вокал на “Аеросмит” Стивън Тайлър”.Изключително бързо реагираха и другите трима от журито – Поли Генова, Камелия и Графа. Всеки един от треньорите започна да „наддава” за таланта и приканваше Момчил в своя отбор. „Кога ще бъде твоят концерт, за да си взема билет на първия ред?”, беше въпросът на Камелия. „Аз ще организирам концерта!”, заяви Графа. Изборът за Мони не беше лесен, защото срещу него стояха професионалисти в областта на музиката. „До сега съм постъпвал винаги рационално. Сега ще постъпя интуитивно. Избирам Поли”, каза Момчил и автоматично отиде в отбора на Поли Генова.

Това не е първо участие на самоковеца в музикален формат. Той вече има известен опит зад гърба си и сега наистина вярва, че е дошъл неговият момент. Остава ни само да стискаме палци на Момчил и да му пожелаем той да бъде гласът на България.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close