Долна Баня

С изложба малчуганите от Долна баня закриха лятната си програма

izlojbaЛюбомир Кузев    

С традиционната си изложба, подредена в Центъра за обществена подкрепа в Долна баня, малчуганите от рилския град закриха лятната си програма.
В продължение на два месеца, през ваканцията, 35 момичета и момчета редовно посещаваха заниманията в центъра в организираните три ателиета – “Рисуване”, “Екология” и “Сръчко”. За това време те сътвориха десетки красиви рисунки, причудливи предмети и изделия от хартия, дърво, стъкло, пластмаса, гипс, прежда, както и дарове от природата по време на осъществените излети и походи до местни туристически и исторически обекти и забележителности.
И всичко това, сътворено от талантливите детски ръчички и въображение, разбира се и с помощта и напътствията на седемте социални работници в центъра, бе грижливо подредено в залата и фоайето на сградата.
Дойдоха заедно с децата и техните родители и приятели да разгледат традиционната изложба, с която на практика се сбогуват с лятото и поглеждат с нетърпение към новата учебна година.
Участниците бяха поздравени от директорката Милена Мачканова, която благодари на всички за положеното старание и труд през двата летни месеца и постигнатите отново добри резултати, след което всяко дете получи скромен подарък – учебни пособия.
По традиция готвачката Цецка Божилова бе направила вкусна бисквитена торта и всеки опита по парче от нея на изпроводяк, заедно с бутилка безалкохолно за разхлада.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close