ОбществоРегионалниСамоков

С викторина, награди и забавления премина поредното лятно парти  на Младежкия дом

Анна Манова

Поредното лятно парти, организирано от отговорника на Младежкия дом в града Латинка Щъркелова, се проведе днес. То бе на открито пред културната институция и събра множество деца, придружени от техните майки и баби.

В ролята на водещ бе колоритната и неуморна Латинка Щъркелова, която раздели участниците в два отбора – лъвове и тигри. Асистентката й Ния Малчева задаваше въпросите от забавната викторина, свързана с габровския хумор. Децата с нетърпение очакваха всеки въпрос и се опитваха по възможно най-бързия начин да намерят правилния отговор. И като на всяко състезание, така й тук не липсваше жури, което следеше кое детенце е успяло да намери правилния отговор и да го каже преди всички останали. Председател на комисията бе Елена Петкова от отдел „Младежки дейности и спорт“ към Община Самоков.

След като бяха раздадени наградите от викторината, започнаха традиционните конкурси за Мини мис и Мини мистър, награди бяха връчени също за усмивка, тоалет, присъствие, прическа. Най-дългоочакваната част за всички участници бяха забавните игри, в които те се включиха с охота. Децата дадоха воля на емоциите си и не спряха да танцуват. Финалът беше поставен с едно хубаво българско хоро.

Следващите летни партита ще се проведат отново на открито пред сградата на Младежкия дом на 7 август и на 28 август от 11:00 часа.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close