БоровецРегионални

Състезание за купа „Петър Попангелов – старши“, „Мемориал на шампионите“ и „Чамкория Джуниър“ ще се проведат на 9, 10 и 11 март в Боровец

“Самоков 365”

Ежегодният гигантски слалом за купа „Петър Попангелов – старши“ ще се проведе днес в курорта Боровец. Надпреварата, посветена на един от най-добрите български скиори, се организира всяка година от „Бороспорт” АД и цели да  запознае децата с традициите на българския спорт в гигантския слалом и да стимулира младите надежди на България да се развиват.

Утре, 10 март, ще се състои Гигантският слалом „Мемориал на шампионите“. В надпреварата се включат деца от ски клубовете в цяла България, а спусканията са едни от най-оспорваните от състезателния календар. Състезанието се организира от „Бороспорт“ АД и Фондация “Петър Попангелов и приятели за Боровец”.

Едно от традиционните състезания в Боровец – гигантският слалом за момичета и момчета за купа „Чамкория Джуниър“ ще се проведе в петък, 11 март 2022. Надпреварата се организира всяка година от СК „Чамкория“ и „Бороспорт“ АД.

Трите състезания ще се осъществят на Мартинови бараки 4.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close