Регионални

Състезанието Mini DH Relyovo ще зарадва гостите на Рельово в събота

Самоков 365

В събота /29-ти юни/ ще се проведе традиционният събор на Рельово в чест на празника Петровден. Организаторите са предвидили много изненади и забавления за гостите.Част от събитията ще се пренесат на Relyovo Fun Trail – новото място за адреналин и емоции. За пръв път на трасето ще се проведе детското велосъстезание Mini DH Relyovo, което обещава да се превърне в голяма атракция.

Организаторите призовават да подкрепим малките състезатели, а желаещите могат и да покарат след състезанието. Задължителен атрибут е доброто настроение, което всеки трябва да носи със себе си. Детското състезание се организира по инициатива на читалище „Надежда” и както вече стана дума ще сложи началото на традиционния събор в селото. В събитието няма такса участие и всеки може да се включи с направена предварително онлайн заявка. Трасето е съобразено за деца, а най-доброто време ще определи победителите в двете категории – 9-12 г. и 13-16 г.

Велосъстезанието ще разнообрази празничната програма, която започва в 8.30 с освещаване на курбана в двора на църквата „Св. Архангел Михаил”. Точно в 11 часа пък ще бъде даден старт на първото велосъстезание. Проявите продължават през целия ден с оркестър „Тритон” от 17 часа, награждаване на победителите от 18 и концерт с участието на Иво Танев, „Рельовските моми” и ТФ „Росица”.  „Заповядайте да се забавляваме заедно – на трасето или на мегдана” – призовават организаторите и кметството в Рельово.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close