ПолитикаРегионалниСамоков

Съпредседателят на „Демократична България“ ген. Атанасов: „Подкрепям последователните хора в политиката и затова заставам зад кандидатурата на Васил Зашкев“

„Самоков 365“

Председателят на „Демократи за силна България“ и съпредседател на „Демократична България“ ген. Атанас Атанасов гостува в Самоков. На организираната среща с граждани и симпатизанти ген. Атанасов заяви категоричната си подкрепа за местния кандидат за народен представител и областен председател на ДСБ Васил Зашкев. Зашкев е трети в листата на „Демократична България“ за София област на изборите на 11 юли. Генерал Атанасов подчерта, че в политиката винаги дава своята подкрепа на последователните хора и е силно отблъснат от онези, които се преориентират от една партия в друга.

„Трябва да бъдат подкрепяни последователните хора. Винаги съм бил противник на парашутизма в политиката, против съм също да се дублират водачите на листите“, подчерта ген. Атанас Атанасов.

Васил Зашкев подчерта, че парламентът е законодателен орган, а неговите усилия ще бъдат насочени върху работата за силна местна власт, децентрализация и това голяма част от парите да остават в общините.

„Друг важен момент, е че Васил Зашкев си е самоковец. Местните хора трябва да виждат в лицето на своя представител човекът, който като му приключи сесията в парламента ще си дойде в родния град. А не само да го гледате по телевизията“, допълни Атанасов.

Подкрепата си за кандидата за депутат Зашкев даде и местният краевед, писател и патриот Иван Ненов. Той е познат като човек, отстояващ историческата истина че Паисий в родом от Самоковско.

„Наближават изборите, след които новоизбраните народни представители ще поемат в ръцете си съдбата на народа за следващите четири години. Не е ли настъпил мигът в който ние, самоковци, трябва да изпратим в народното събрание личност, която най-после да не стои там като партиен послушник, а да защитава интересите както на целия народ, така и на Самоков и района – мястото от където е започнало Българското Възраждане. Такава личност е Васил Зашкев, областен председател на ДСБ. Повече от 30 години той не промени своите демократични убеждения, а като общински съветник с участието си на дело показа това. Нека да дадем гласа си за него“, подчерта пред присъстващите Иван Ненов.

Купуването и продаването на гласове са престъпления.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close