Обща категорияОбществоРегионалниСамоков

Събрана е сумата за лечението на Христо Симеонов

Анна Манова

Сумата, необходима за лечението на самоковеца Христо Симеонов, вече е събрана. Добрата новина стана факт след празниците. На 13 януари Ицо най-сетне заминава за “Коч Юнивърсити Хоспитал” в Истанбул, Турция, където заедно с двама кандидат донори ще им бъдат направени всички необходими изследвания за съвместимост.

Историята на 24-годишния Ицо трогна множество хора. Само преди две години младежът преживява бъбречна трансплантация, която за съжаление се оказва неуспешна и се налага втора такава. Близки и приятели на момчето веднага реагираха и стартираха масова кампания по набиране на средства. Необходимата сума е 25 хиляди долара. Бяха поставени множество кутии за дарения в различни търговски обекти в Самоков и цялата страна. Направени бяха благотворителни концерти под надслов: „Да подадем ръка на Ицо”. Акцията стартира в края на октомври и два месеца по-късно сумата вече събрана. Това е поредното доказателство, че съществуват хора с големи и добри сърца, готови да помогнат. Показва също така, че в обединението се скрепи силата и не е трудно да бъдем малко повече човеци. Всеки пуснат лев доближава Христо до така желаното оздравяване и му дава възможност да изживее своя пълноценен начин на живот, заедно със семейството си.

„Много силно вярваме, че с Божията помощ всичко ще е наред, и скоро ще сбъднем голямата си мечта Ицо да оздравее! Чувстваме се длъжни да Ви държим в течение на всяка стъпка и финансов разход в хода на лечението, защото благодарение на Вас това се случва! Благодарим Ви и молим да продължавате да ни подкрепяте.Бъдете с нас, защото имаме нужда от добра енергия, положителни мисли, и истински чисти сърца!”, четем във фейсбук страницата „Да подадем ръка на Ицо”.

Със сигурност на Христо са му необходими още средства за престоя си в турската болни и възстановяването си, така, че публикуваме отново сметката.Нека всеки, който има възможност да помогне.

Дарителска сметка в лева към Уникредит Булбанк № 7000 1523412665
IBAN: BG89 UNCR 7000 1523 4126 65
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: ХРИСТО ИВАНОВ СИМЕОНОВ

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close