ОбществоРегионалниСамоков

Сумата от 6 100 лв. събраха ГЕРБ – жени от благотворителна кулинарна изложба

„Самоков 365“

Сумата от 6 100 лева събраха ГЕРБ – жени от благотворителната кулинарна изложба- базар.

През тази година се провежда дванадесета традиционна кулинарна изложба, организирана от ПП ГЕРБ – жени – Самоков. Инициативата е в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми.

Много хора за поредна година подкрепиха реализирането на благородната кауза. Именно благодарение на благородната инициатива на бял свят се появиха три бебета.

„Тази благотворителност е сърцат човешки жест, достоен за уважение. Когато той касае семейството, майчинството и децата, смисълът от него е изключително значим. Подобни каузи се реализират без значение от политическата принадлежност и пристрастия“, категоричен е председателят на местната структура на партията Валентин Милушев.

Сред гостите на събитието беше и народният представител Младен Маринов, който успя да спечели наддаването за печено прасенце, срещу сумата от 700 лева.

По традиция беше разигран ритуалът по измиване на ръцете на жените, които помагат на майките да се сдобият с рожба. Много настроение донесоха жените от самодейния състав към читалището в село Доспей.

С усилията на многобройните присъстващи на събитието, 12 -тото издание на кулинарната изложба-базар набра 6100 лева. Част от кулинарните изкушения бяха предоставени на децата от Центъра за настаняване от семеен тип.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close