Регионални

Стартира процедура за избор на изпълнител за изграждането на ВиК мрежа в Продановци

На 11.04.2018г. стартира процедурата по обществена поръчка за избор на изпълнител за обект „Реконструкция на водопроводната мрежа на с. Продановци”.

Комисия с председател инж. Евелина Перфанова, директор дирекция ТСУЕП, организира и проведе първи етап на процедурата. Комисията се запозна и разгледа постъпилите фирмени документи на кандидатите. Четири дружества кандидатстват за изпълнители на обекта – „Хидростроител ПА”ЕООД, Консорциум „Чамкория”, обединяващ фирмите „Вес Инвест Н” и „Интерхолд”, ПСТ ГРУП ЕООД и Найтед пропърти груп.

На заседанието комисията разгледа наличността на изискуемите по процедурата документи. Предстои да бъде изготвен протокол с констатациите и препоръките към участниците и решение за допускане до участието им на втори етап, когато ще бъдат отворени ценовите предложения. Изпълнителят, който ще бъде избран след процедурата, трябва да изпълни проект за ремонт на водопроводната мрежа в село Продановци. Предвижда се изграждането на сключена водопроводна мрежа на главните клонове да е с дължина около 1 800 м и второстепенна разпределителна мрежа с дължина около 4 600 м. Това обхваща водопровода, който преминава по главната улица на селото и отклоненията по пресечките. На прокараното трасе, където е извършена изкопна дейност на асфалтовата настилка, се предвижда по проект тя да бъде възстановена.

Настоящата обществена поръчка ще се финансира със средства, предоставени по сключено с МРРБ споразумение за финансиране. Стартирането на изпълнението й ще бъде след осигуряване на средствата от МРРБ. Стойността на проекта е 1 450 000 без ДДС.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close