Слайд категория

Стартира курс за камериери

Veselin Kan4ev40 безработни от община Самоков без специалност, професия и ниско образование ще преминат квалификационен курс за специалността „Камериер”.

Дейностите по проекта, който се реализира по ОП „Развитие на човешките ресурси”, са с продължителност осем месеца и ще се проведат в периода юни 2013 – януари 2014. Това беше оповестено по време на откриването на проекта, в присъствието на представители от Дирекция „Бюро по труда”, които направиха подбора на бенефициентите.

Всеки един от включените в обучението получава стипендия от осем лева на ден при посещаване на занятията и официални документи – свидетелство за професионална квалификация и сертификат, удостоверяващи завършването на курса.

Една от основните цели е да бъде подпомогнат процесът на интеграция на безработните към пазара на труда.

Обучението ще се извършва от „ПроФиКоН В” ООД, представена от инж. Веселин Кънчев. Фирмата е основана преди пет години и затова време се е утвърдила като желан партньор на бюрата по труда, РСЗ София, Агенция по заетостта, общински администрации и частни работодатели.. Компанията и ЦПО към нея имат натрупан опит при изпълнението на проекти по ОП „Развитие на човешките ресурси”.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close