ОбществоРегионалниСамоков

Станаха ясни имената на кандидатите за директори на ПТГ „Никола Вапцаров“ и ОбУ „Неофит Рилски“

Анна Манова

Стaнаха ясни имената на кандидатите за директорския пост в две от големите учебни заведения на територията на Самоков – ПТГ „Никола Вапцаров“ и ОбУ „Неофит Рилски“.

Конкурсът е обявен от РУО – София регион за директори на няколко държавни и общински училища в областта, със Заповед № РД 10-190 от 03.06.2020 г. на началника на РУО – София-регион. Крайният срок за подаване на документите бе 13 юли. Конкурсът се проведе на три етапа – по документи, писмен изпит-тест за определяне нивото на общите компетентности и основните познания, необходими за заемане на длъжността и интервю.

По четирима кандидати са заявили желание за двете директорски позиции. За мястото на Марияна Солунска в ОбУ „Неофит Рилски“ са подали документи Георги Панев, Евтимия Босева, Искра Симеонова – Ангелова и Гергана Иванова. За ПТГ „Никола Вапцаров“ и за мястото на досегашния дългогодишен директор Георги Велев желание е заявил отново Георги Панев, Радослава Стоянова, Гергана Йорданова и Веселин Бързанов.

Допуснатите кандидати за директорски позиции ще се явят на 27.07.20 г. от 10:00 часа за решаване на тест в сградата на Професионална гимназия по транспорт и енергетика „Хенри Форд“ в столицата.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close