Самоков

Стажантско лято в „Си Комерсиал 7”

За поредна година самоковската фирма „Си Комерсиал 7”, реализирала се успешно в производство на сладки работи у „Doma” и в чужбина, предлага платена стажантска програма. Набирането на кандидатури вече стартира, като всички желаещи да кандидатстват и да станат част от големия екип на фирмата могат да подадат заявление на място на адрес: гр. Самоков, ул. „Софийско шосе” 9 /индустриална зона/, на e-mail: hr@si-7.com или чрез jobs.bg.

Кой може да се възползва?

Стажантската програма е ориентирана към ученици (навършили 18 годишна възраст) , студенти и въобще всички хора, които в момента търсят своята професионална ориентация. Времето на провеждането на стажа съвпада с лятната ваканция. А в случай, че се справяте добре имате реалния шанс да станете част от нашия екип.

Какво предлагаме?

Предлагаме гъвкави форми на заетост, съобразени с личните ангажименти – работа цялата седмица или в определени дни от седмицата, работа на пълно или непълно работно време. Предлагаме всички варианти, съобразени с Кодекса на труда, които да носят спокойствие и на двете страни.

Стажът е платен, а заплащането варира спрямо формата на заетост, с възможности за допълнителни премии. Можете да станете стажант в различните отдели – Производство, Човешки ресурси, Счетоводство, Търговски отдел.

Предимства на стажантско лято в „Си Комерсиал 7”

Реална полза има и за двете страни – бизнес и кадри. В последните години се получава сериозен недостиг на кадри в различни сфери, както и разминаване от страна на търсене и предлагане. Голяма част от младите хора, завършили дадена специалност, не успяват да се реализират в нея по една или друга причина, което съвсем естествено ги кара да се насочват и да търсят своето място някъде другаде на пазара на труда. Липсата на професионален опит в повечето случаи е най-голямата бариера, с която трябва да се справи младият човек. От своя страна поради тези фактори бизнесът страда от сериозен кадрови недостатък.

Този получаващ се парадокс може да бъде разрешен чрез една ниша, наречена стажантска програма. Самият механизъм на стажовете се основава на това да запълни този вакум, като предложи на младите хора алтернатива. Или по друг начин казано да стартират своя професионален път. Стажантските програми дават добра възможност на бизнеса да работи по посока намаляване на младежката безработица, но също да подготвя кадри, които да отговарят на очакванията му за квалификация и практически знания.  Доста често доказалите се стажанти имат реалната възможност да започнат работа на мястото, на което стажуват. Това е така, защото стажът дава предимства, които се оценяват от бъдещите работодатели. По този начин се натрупват нови знания, придобива се умение за работа в екип. Тези качества се оценяват високо при наемането на служители, защото те са основни фактори за съществуването на добра и стабилна работна атмосфера.

Стажантската програма в „Си Комерсиал 7” дава възможност за стипендии /финансиране на обучение във ВУЗ, ако е в областта на ХВП и Електрониката и електромеханиката/. Тези, които вече са завършили своето средно образование ще получат възможност за подкрепа на висшето си образование в сферите на хранително – вкусовата промишленост, електромеханиката и електрониката, които силно навлизат в съвременния начин на живот.

Тези, които приключат успешно стажантската програма и имат желание да продължат своето образование в областта на хранително – вкусовата промишленост, или в тази на електромеханиката и електрониката, ще имат възможност за практическо приложение на изученото и дългосрочно обвързване с трудов договор.

Стажантите, които са преминали стажантското лято във фирмата, но няма да продължат образованието си в тази сфера, ще имат предимство при кандидатстване за работа, защото ще са натрупали необходимите знания и умения за производствената дейност на компанията.

Трудов договор за всеки стажант

Периодът на провеждане на стажа ще бъде регламентиран чрез трудов договор. А периодът на стажуването ще бъде счетен за трудов стаж.

Срок

Срокът за включване в стажантското лято е 26.05.2017 г. Програмата стартира от 01.06. и ще продължи до 31.08.2017 г.

За нас

„Си Комерсиал 7” ЕООД развива своята дейност в две направления – дистрибуция и производство на захарни изделия. С основаването си през 1991 г. фирмата създава и развива дистрибуторска мрежа за предлагане на захарни изделия. Днес Си Комерсиал 7 е изключителен представител за българския пазар на водещи компании като: Mieszko, Dr.Gerard, Vobro, Master Chocolatier и Orion. Изградената дистрибуторска мрежа покрива територията на цялата страна, чрез успешно партньорство с 26 топ дистрибуторски компании в България.

През 2006 г. фирмата стартира второто направление – производство на рула, сухи пасти, бисквити и блатове за торти, под марката Dома. Миналата година марката се отличи като №1 в пазара на рула в България.

Фабриката за сладки изделия с марката Dома се намира в гр. Самоков, а продуктите се произвеждат по италианска технология и се отличават с вкус, който напомня на домашни сладкиши.

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close