ОбществоРегионалниСамоков

Стабилна работа и кариерно израстване – с Lidl е възможно!

Лятото е към края си и ако се замисляш за нова работа в Самоков, ние ти даваме жокер за една добра възможност – това е Lidl. Искаш прозрачност и коректност  – можеш да я намериш във веригата – топ работодател.  Чудиш се дали можеш да израснеш в работата си – отговорът е позитивен.

Магазинът на Lidl в града търси попълнения за екипа си. Вакантните позиции са за касиер-продавач, дневен аранжор, касиер-продавач за уикенда и заместник мениджър филиал. Сред най-големите плюсове за служителите на веригата са пълната яснота и прозрачност за размера на заплатата, която ще получават, както и как ще нараства тя в предстоящите години. Стартовото възнаграждение за 8 ч. е в размер на 1365 лв. бруто и то гарантирано нараства на 1475 лв. през втората година, 1585 лв. през третата и 1690 лв. след третата година. Допълнително брутно възнаграждение за всеки изработен ден през зимния сезон от 15 декември до 28 февруари. Всеки месец към него има и ваучери от 200 лв. на месец, както и други придобивки като допълнително здравно застраховане, допълнителен ден отпуск за рожден ден, карта Multisport, подарък и бонус за раждане на дете и др.

Различните опции за започване на работа в Lidl също са позитив – желаещите могат да кандидатстват за 4, 6 или 8-часов работен ден, което дава шанс за съчетаване на работата в Lidl с обучение или други ангажименти.

Освен стабилността и коректността, която получават от Lidl, служителите на веригата имат добра възможност за обучения и развитие. Над 50% от участниците в представително проучване, направено за Лидл България, посочват, че именно възможността да учат и да растат в компанията е сред ключовите им предпочитания при избора на работодател. Две цифри показват колко голямо значение отдават на това в Lidl: 100% от служителите са обхванати от система за управление на таланта, а над 75% от мениджърите на магазини са израснали до тази позиция вътре в компанията.

Всеки, който има интерес към свободните позиции на веригата, може да намери повече информация на кариерната страница на Лидл България  https://tinyurl.com/mspu2cz8 или да се обади на тел.: 0878917942.

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 31 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 120 магазина в 53 града и над 4000 служители.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close