Спорт

Спорт за удоволствие и за всички възрасти

volley turnirНа 23.10. във физкултурния салон на ПТГ “Никола Вапцаров” се проведе волейболният турнир в чест на 10-тата годинаот отделянето на СОУ “Отец Паисий” като самостоятелно училище. Мотото на цялото събитие гласеше, че “интелектуалното и физическото развитие трябва да вървят ръка за ръка”. В турнира взеха участие отборите от СОУ “Отец Паисий”, ПГ по Туризъм, ПТГ “Никола Вапцаров” и ПГ “Константин Фотинов”.

   Както беше обявено, турнирът започна в 15.00 часа, като първи един срещу друг застанаха момчетата от СОУ “Отец Паисий” и ПТГ “Никола Вапцаров”. И двата отбора доста се подрудиха на полето и се получи един оспорван и интересен мач, който всички гледаха с интерес. Краят му обаче бе радостен за организаторите, които победиха с 2:0 гейма. В слвдващата среща между отборите на ПГ по Туризъм и ПГ “Константин Фотинов” победител излезе отборът на Фотинов с 2:0 гейма.

Турнирът продължи с мачовете за определяне на основните места,които бяха много напрегнати и продължителни. След тях местата се подредиха по следния начин: бронзът отиде при ПГ по Туризъм, среброто за СОУ „Отец Паисий” , а златото спечелиха ПГ „Константин Фотинов”. Награди бяха раздадени на всички участници, дори и на тези, които не се наредиха на почетната стълбица.

В края на събитието обаче местата и кой кого е победил, нямаха значение. Остана само удоволствието от играта и доброто раздвижване, както на училищния живот, така и на всички, взели участие в турнира.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close