ОбществоРегионалниСамоков

Спортните мажоретки на БК „Рилски спортист“ – шампиони от конкурс в Пазарджик

„Самоков 365“

Олично предстаяне направиха спортните мажоретки на БК „Рилски спортист ” и възпитаници на Katty Dance Studio от участието си в мажоретния конкурс „Слънчева Бесапара“, провел се в Пазарджик. Това е XII –то издание на фестивала. Неговото начало започва с грандиозно дефиле, което преминава в конкурсна част и награждаване.  Организатори са Община Пазарджик и Общински детски комплекс – Пазарджик под патронажа на кмета на града Тодор Попов.

С първо място се окичиха Лина Гаврилова, Анелия Вукадинова, Ренета Шукадарова, Доника Баракова, Яна Назлиева, Радина Попова, Мария Чаушева, Елена Стоименова и Натали Георгиева. А на трето място е отборът на Никол Лесичева, Биляна Гавадинова, Ивана Конярска, Божидара Спасова, Даная Мирошниченко, Адриана Георгиева, Виктория Маркова.

С това поредно отличие в актива си момичетата от спортното и танцово студио на Катрин Митева спечелиха над  50 награди от национални и международни конкурси и не спират да пишат красивата танцова история на Самоков. И не на последно място да се нареждат сред едни от най-добрите клубове в страната.

„Благодаря на родителите за доверието и подкрепата Благодаря на нашия генерален спонсор – “КИРСТО “- търговия с хранителни, нехранителни, безалкохолни и алкохолни стоки за подкрепата. Благодаря на транспортна фирма „Илиеви“ за сигурният и бърз транспорт. Благодаря и на нашите медийни партньори от „Самоков 365“ за подкрепата и красивите думи. Момичета, беше вълнуващ, променящ, вдъхновяващ и емоционален сезон. Да ,определено сърцата ни са пълни с много спомени, успехи, вдъхновение, но най-вече ще запомня този сезон, а и всички останали с прекрасните емоции. Днес рожден ден празнува капитанът на отбора – Лина Гаврилова. Желаем и да бъде здрава и да сбъдне всички свои мечти. Обичам ви,  деца, вие изпълвате моята душа! Предстои ни слънчево,безгрижно и красиво лято ,сигурна съм“, заключи треньорът Митева.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close