Самоков

СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ НА БИЛЕТИТЕ ЗА ЛИФТ ЗА ПРАЗНИКА НА РИЛА

Walking_Tours__in_Rila_03borovets-bg.com                

На 01.08. и 02.08. 2015 г., по случай празника на Рила, Бороспорт АД ще намали цените на билетите за лифтовите съоръжения. Билетът за възрастни ще бъде 8 лева, а този за деца – 4 лева.

Празникът на Рила води началото си от далечната 1925 година и се чества всяка година в първата неделя на месец август като събира хиляди планинари от страната и чужбина. Те засвидетелстват любовта си към Рила с масово изкачване на първенеца на Балканите – връх Мусала, както и с различни забавни игри и концертна програма. Традиционно се отличават най-възрастният планинар на празника, най-малкият турист, както и най-малкият покорител на връх Мусала.

В неделния ден пък сдружение  „Маратон“, съвместно с Бороспорт АД ще организира РИЛА РЪН 2015 – състезание по планинско бягане 21 км и 5 км Рън за мъже и жени, юноши и девойки, както и за ветерани. Стартът ще бъде на стадион „Рилски спортист“, гр. Самоков, а финалът – на вр. Мусала.

Тези от гостите, които предпочитат да останат в курорта, ще могат да се възползват от многобройните възможности, които предлага лятната програма на Бороспорт: голямо разнообразие от полудневни и еднодневни пешеходни турове, маунтин байк, конна езда, стрелба с лък, забавления във въжения град „Бороландия”, както и редица други игри. Най-малките гости на курорта ще могат да се забавляват в открития детски клуб „Бороленд”.

Не изпускайте, разпускайте в любимата си планина!

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close