РегионалниСамоковСпорт

„Спартанс” показа пълна доминация на турнира „Самоков рита”

“Самоков 365”

FC Spartans е победителят на турнира „Самоков рита”, проведен през уикенда на терените на Спортен комплекс – Самоков.

„Спартанс” показа пълна доминация на турнира „Самоков рита” и с основание е новият шампион след категоричен успех с 9:1 на финала над МФК “Булгари”. Момчетата на Иво Станев спечелиха спа почивка в Боровец, след като бяха най-добри в тези два дни. Цено Лозанов стана голмайстор на турнира с осем гола, докато Филип Илиев взе приза за най-полезен играч. Вратар на турнира стана Тодор Раданов, като хегемонията при индивидуалните награди за FC Spartans наруши Александър Николов. Новият трансфер на МФК “Булгари” стана най-техничен играч на турнира.

Третото място си разделиха „Спарта” Люлин и домакините от „Големите Маг Текс”.  Момчетата от „Големите” стигнаха до полуфинал с много мъжка игра, но загубиха от шампионите на турнира „Спартанс” с 5:2. От 4-те участващи самоковски отбори – „Шивачите” стигнаха до четвъртфинал, където поведоха с 2:0 на сребърните медалисти от шампионата МФК „Булгари”, но загубиха с 4:2. Останалите два отпаднаха още в груповите фази.

Индивидуалните награди връчи управителят на Спортния комплекс Георги Георгиев, а отборните купи и медали – кметът на община Самоков Владимир Георгиев. 12 отбора спориха за титлата в турнира по мини футбол “Самоков рита”, като се получи един динамичен и емоционален турнир.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close