Седмицата

СОУ „Отец Паисий” с изложба-базар пред Общината

souЗоя Станкова

СОУ „Отец Паисий” отбеляза подобаващо Деня на земята с подредена изложба на рисунки в училището от възпитаниците на преподавателката по изобразително изкуство Лалка Чавдарова и изложба-базар пред Общината.

Денят на земята е от цикъла инициативи на СОУ „Отец Паисий” като всичко е под знака на предстоящия юбилей – 10 години музей по екология и здравно образование. Следват поредица инициативи за Деня на земята и световния екологичен ден – 5 юни, на който ще бъде тържествено отбелязан и самият юбилей.

На изложбата-базар бяха представени информационни постери и табла, изработени от ученици от пети до дванадесети клас и членове на еко-клуб „За чиста България” с ръководител Емилия Бонева.  Също децата от ПИГ-овете, тоест ученици от пети до осми клас, с ръководители: Татяна Копаранова, Десислава Христова, Екатерина Попова и Славейка Будинова, бяха подготвили фланелки, които лично бяха изрисували с текстилни бои.

Идеята на изложбата-базар е да се съберат средства, които е предвидено да бъдат дарени на еко-обекта „Драгоманско плато”.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close