ОбществоРегионалниСамоков

СНЦ „Ти си доброто“ стартира третото издание на благотворителната „Усмивка за Коледа – 2023“

„Самоков 365“

„Ако си обикновен човек, който иска да направи необикновени неща – „Усмивка за Коледа – 2023“ е твоят шанс за това!“, с този призив дамите от СНЦ „Ти си доброто“ дават старт на третото издание на благотворителната си кампания. Тя е обърната към деца и възрастни лица в неравностойно положение на територията на Община Самоков. Съвместно с тазгодишната кампания, момичетата от Сдружението отварят нов офис, който е по-удобен, просторен и намиращ се в центъра на града.

Благотворителната инициатива започва на 20 ноември. Идеята на Димитрина, Мария и Габриела е да зарадват възможно повече дечица, като „предадат лично“ на Добрия старец писмата, пълни с желанията на малчуганите. Като всеки един може да бъде Дядо Коледа за някое дете в нужда като закупи по нещо от предварително направения списък. Тази година от Сдружението са си поставили задача да зарадват около 150 деца и 30 възрастни с увреждания. Броят на включените в кампанията тази година е по-голям от предходните.

Децата мечтаят за ранообразни неща, но това, което забелязват инициаторите на благотворителната кампания е, че повечето от тях са доста скромни. А радващото, както споделят дамите, е, че дарителите са повече от нуждаещите се.

Тази година Сдружение „Ти си доброто“ ще подкрепи и възрастни хора от Центъра за хора с увреждания в Самоков. Там подаръците ще бъдат символични.

Желаещите да се включат в благотворителната кампания „Усмивка за Коледа – 2023“ могат да го направят в периода 20-24 ноември всеки ден, на място в офиса на Сдружението или на фейсбук страницата им.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close