ОбществоРегионални

Служители на ОДМВР-София и ЧЕЗ разкриха три случая на незаконно присъединяване към електропреносната мрежа

Самоков 365

В хода на планираните активни съвместни проверки, предприети от служители на ОДМВР- София и ЧЕЗ Разпределение за противодействие на незаконните действия по мрежата, водещи до незаплащане на консумираната електроенергия и влошаване на качеството на услугата за коректните клиенти,  на 1 април е констатирано и документирано  незаконно присъединяване в частен имот в Самоков. В рамките на последните няколко дни това е третият случай на територията на града. На 29 март идентично престъпление бе установено в друг частен адрес, а на 27 март инспектиращите разкриха неправомерно присъединяване към кабелна мрежа ниско напрежение в сградата на завод.

След оглед на местопроизшествието са образувани досъдебни производства за извършено престъпление по чл. 234В от НК, разследването по които продължава под наблюдението на районната прокуратура в Самоков.
Районните управления към ОДМВР- София и дружеството продължават съвместните си действия за предотвратяване на нерегламентираните действия по мрежата, с цел гарантиране сигурността на електрозахранването за гражданите в региона.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close