ОбществоРегионални

Служители на ОДМВР-София и ЧЕЗ разкриха три случая на незаконно присъединяване към електропреносната мрежа

Самоков 365

В хода на планираните активни съвместни проверки, предприети от служители на ОДМВР- София и ЧЕЗ Разпределение за противодействие на незаконните действия по мрежата, водещи до незаплащане на консумираната електроенергия и влошаване на качеството на услугата за коректните клиенти,  на 1 април е констатирано и документирано  незаконно присъединяване в частен имот в Самоков. В рамките на последните няколко дни това е третият случай на територията на града. На 29 март идентично престъпление бе установено в друг частен адрес, а на 27 март инспектиращите разкриха неправомерно присъединяване към кабелна мрежа ниско напрежение в сградата на завод.

След оглед на местопроизшествието са образувани досъдебни производства за извършено престъпление по чл. 234В от НК, разследването по които продължава под наблюдението на районната прокуратура в Самоков.
Районните управления към ОДМВР- София и дружеството продължават съвместните си действия за предотвратяване на нерегламентираните действия по мрежата, с цел гарантиране сигурността на електрозахранването за гражданите в региона.

 

Related Articles

One Comment

  1. А така. Защо не споменавате в коя част на града са извършени кражбите на ток? Ако ставаше въпрос за циганите веднага щяхте да уточните. Нали така?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close