ОбществоРегионалниСамоков

След достойна игра Морунов отпадна малко преди финала на „Игри на волята“

„Самоков 365“

Самоковецът Димитър Морунов отпадна на метри от финала в участието си в телевизионното риалити „Игри на волята“. Той се доказа като един от най-достойните и комплексни играчи и спечели симпатиите на зрителите на предаването, които до последно му стискаха палци и му пожелаваха да спечели третия сезон на „Игри на волята“.

В петък Морунов се изправи в елиминационна битка срещу друг силен играч – Андрей. Той се яви на финалната битка не заради номинации от страна на съотборниците му, а защото сам се номинира. Като първоначалната идея е най-силните играчи от отбора му, в случая той и Андрей, да се изправят в битка срещу някой от другия отбор с цел да го елиминират. Но нещата не се стекоха по замисления план и се наложи Димитър Морунов да влезе в битка срещу някой от неговия отбор. Това беше една от най-оспорваните и емоционални надпревари в целия сезон на предаването. Андрей отстрани своя брат по племе и взе сабите му на Спасение, които Морунов бе решил да не ползва. И това доведе до излизането от играта на 32-годишния пожарникар само дни преди финала. Димитър Морунов ще бъде запомнен в играта като част от племето на „Бойците“, но също и с неговата хладнокръвност в трудни ситуации, ловкост, интелект и с умението му да съхрани баланса в отношенията си с останалите играчи.

„Благодаря на всички, които ме насърчиха да взема участие в това предизвикателство. То е едно от най-големите приключения в живота ми, но за съжаление, бе писано да стигна дотук. Това, което се надявам, че съм показал на дъщеря си, е преди всичко да бъде човек, да не се отказва и да помага на околните“, през сълзи сподели Морунов.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close