Ски и зимни спортовеСпорт

Ски – клуб „Чамкория” се завърна с медали от Банско

На 26 – 27.02.16 година в Банско се проведе състезание по ски- алпийски дисциплини за Купа „Добринище” и Купа „Боби Мавриков”, където нашият ски- клуб „Чамкория” взе участие.

В състезанията участваха 260 деца от цялата страна. От общо 38 състетели, участвали от клуб “Чамкория”, децата от Самоков завоюваха  отново медали сред най-малките. Купа „Добринище” беше преместена в Банско поради липса на сняг. Най-добро представяне за деца до 8- годишна възраст направиха: Александър Марков, който се класира на 3-то място и Натали Николова – на 9-то. При момчетата до 10-годишна възраст Дейвид Славчов записа 4-то място, само на 10 стотни от тройката, а Георги Трифонов зае 5-то място. При момичетата в същата възраст Росица Мирчева се класира на 3-то място и Косара Гущерова на 6-то място.

За купа “Боби Мавриков”, при момчетата Дейвид Славчов завоюва сребърен медал и купа, а Георги Трифонов се класира на 9-то място.При момичетата Косара Гущерова е на 4-то място, Росица Мирчева на  5-то място.

Останалите деца също се представиха на доста добро ниво спрямо конкуренцията от другите отбори. Следващото състезание ще се проведе на 10.03 за Купа”Пампорово”-джуниър.​

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close