Регионални

Скандално! Дупнишка фирма спъва „обещания“ ремонт на пътя Самоков-Дупница

Илиян Чалгънов

Дупнишката фирма за пътно строителство и съоръжения „Мегаинвест-холд“ ЕООД се оказа препъни камък в процедурата по избор на изпълнител за ремонта на път Самоков-Дупница.

След справка на „Самоков 365“ в обществените поръчки назад във времето се установи, че въпросната фирма, с управител  Цветан Славейков Цветанов,  вече е сключвала договори за ремонт по обществени поръчки на пътища и съоръжения на международен път Е-79, в община Своге и други.  Самият управител Цветанов е бил част от партия ДПС – Монтана/Движение за права и свободи/.

Ето какво гласи съобщението от АПИ:  “С настоящето Ви уведомяваме, че на 08.09.2017 г. е подадена жалба пред Комисията за защита на конкуренцията срещу действия на Възложителя по процедурата с която се иска и временна мярка “спиране на процедурата”. Предвид настъпилото обстоятелство и на основание чл. 203, ал. 3 от ЗОП всички действия по процедурата спират до влизане в сила на: 1. определението, с което се отхвърля искането за временна мярка, или 2. решението по жалбата, ако е наложена временната мярка”.

Очаквайте подробности!

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close