ПолитикаРегионалниСамоков

Сия Шехтанова – кандидат за народен представител от Продължаваме промяната: Ще работим така, че подкрепата на държавата да бъде усетена от всеки дом и всяко семейство

На 23.09.2022 г. кандидатите за народни представители Кирил Петков и неговият екип от листата на Продължаваме промяната за София област- Александър Дунчев, Димитър Гочев, Милен Манев – 26 МИР – София област, Владимир Николов, Сия Шехтанова, Мариета Козлова и Цветелина Симеонова-Заркин се срещнаха с жители на Самоков и селата и посетиха фирма “Самел 90” АД.

„Работих години наред в сферата на публичните финанси и бих била полезна за обществото в същата сфера като народен представител“ – коментира Сия Шехтанова.

„Моята задача би била да се постигне по-голяма справедливост и прозрачност при разпределение на публичния ресурс с една цел – увеличение доходите на българите. Има финансови и икономически механизми за разпределение на финансите и насочването им към всяко населено място, до детски градини, до инфраструктура, до всеки човек. Просперитет има там, където всеки усеща до себе си държавата. Институциите трябва да работят в интерес на всеки един човек, да разпределят справедливо ресурсите и да се развива потенциала на България“ – коментира Сия Шехтанова.

„Има два избора – или да се върнат старите политики отпреди години  – с корупция, с раздаване пари на калпак; или на 2-ри октомври да се направи ясен избор за държава, в която парите се харчат прозрачно и действията на властите са в интерес на хората. Ние показахме, че има начин да се промени България, макар и за кратките 7 месеца, в които бяхме в управлението – увеличихме пенсиите, направихме безплатни детските градини, осугурихме безплатни учебни помагала за децата в градините. Може да се работи още в тази насока – за увеличаване на минималната работна заплата, за работеща съдебна система. Продължаваме промяната успя да направи промени, за един пълен мандат от 4 години, бихме могли да помогнем за просперитета на България и най-после да свърши този 30-годишен преход на корумпираните политики от миналото“ – сподели пред самоковци Кирил Петков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close