ОбществоРегионални

Сигнал: Незаконна дискотека функционира в махалата

Самоков 365

Може ли от нищото да изникне дискотека на два етажа и тя да функционира в условията на извънредно положение?

Вероятно да, ако се съди от сигнала на граждани и наши читатели. Те настояват Общината да се намеси като извърши проверка на обекта, който по думите им е незаконен и няма издаден акт 16. Намира се в махалата, а собственици са двама братя, чийто имена за момента ще спестим.

„Увеселителното заведение е санирано отпред в момента всяка вечер работи с пуснати щори” – алармираха подателите с тревога от това, че в него се продава алкохол и марихуана.

„Единият от братята развали покрива на съществуващата си къща и вдигна цял етаж. Надяваме се сигналът да бъде взет под внимание. Виновните да се санкционират и този ужас да спре” – продължават разказа си те с настояването, че законът е за всички и трябва да се спазва. Решени са да търсят съдействие и от националните медии.

На това място поставяме точка и оставяме компетентните органи да си свършат работата. Също така да установят споменатите постройки законно ли са построени и по правилата ли функционират? Обезпокоително е, ако дори част от споменатото по отношение на дискотеката се окаже истина. Дотогава продължаваме да следим темата и я оставяме отворена за всякакви мнения.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close