ЗлободневноРегионалниСамоков

Сигнал: Запълнете ямите по пътя Самоков – Дупница!

Моля да се вземат някакви спешни мерки за ЯМИТЕ по пътя Дупница-Самоков, от село Клисура в посока гр. Самоков, защото положението е истинска трагедия.

Не става въпрос за дупки, а огромни ями, които са опасни. Има участъци от пътя, които са осеяни с опасни кратери. Освен това пътят е страшно натоварен….

Налага ми се да пътувам по този участък всеки ден и положението е нетърпимо. Толкова ли е трудно да се запълнят ямите? И отговор от сорта на това че, пътят е в ремонт не са адекватни!

Пътят се ремонтира ужасно бавно, а нищо не пречи да се запълнят огромните дупки… Няма накъде и да ги заобиколиш, предпоставките освен за чупене на колите, още по-опасни са за катастрофи. Иначе си плащаме редовно и данъци и такси….

Снимките са от миналата седмица, като се напълнят с вода и вали – тогава положението е още по-страшно, защото не предполагаш в какво СКАЧАШ!

Едва успях и това да снимам, защото движението е непрекъснато на пътя, почти цялото трасе от 15 км. (от с.Клисура) до Самоков е такова с леки изключения.

Даниела Aнгелова

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close