ОбществоРегионални

Семинар в Hub-a събра професионалисти от туристическия бранш

Самоков 365

На 28-ми ноември в споделеното офисно пространство Hub-a в гр. Самоков, се проведе семинар под наслов „Бъдете там, където са вашите туристи – тенденции и възможности в навечерието на 2019 г.“. Той събра професионалисти хотелиери от Самоков и района (Боровец, Говедарци, Продановци и др.), с цел да ги запознае с нуждите на потребителите, с възможностите за устойчивото им удовлетворение през цялата година и да разкрие тенденциите и промените в туризма през настъпващата 2019 г.

Организаторите от Фондация СИЙД, поканиха за лектори, доказани маркетинг експерти, които да споделят своя опит, за продажбите в туризма, за пътя на клиента и възможностите за реализиране на ефективен дигитален маркетинг и привличането на доволни и лоялни туристи на територията на Община Самоков. Полезни съвети пред присъстващите споделиха Константин Занков  – основател на Консултантска и маркетингова компания в туризма “TRAVEL MIND” и главен експерт към Института за анализи и оценки в туризма и Стоян Стоянов – собственик на Комуникационна агенция „ProWay”, създател на информационната платформа EventsPRO.bg и преподавател по Масови комуникации в Нов български универститет. К. Занков има управленски опит в сфери, свързани с туризма и повече от десет години, следва динамиката и нуждите на променящия се туристически сектор, помагайки на различни бизнеси от България, Европа и САЩ, да се развиват успешно. Стоян Стоянов повече от 16 години се занимава с публични комуникации и организация на бизнес събития и обучения. Професионалните му интереси се реализират в сферата на комуникациите, предприемачеството и фестивалната култура.

Лекторите споделиха с гостите повече по вълнуващите теми как успешно да комуникираме чрез създаване на ангажирани общности, как навреме да получаваме ексклузивната информация и други. Семинарът се осъществи със съдействието на Община Самоков и присъствието на зам.-кмета по туризъм – Люба Кленова.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close