КултураОбща категорияОбщество

Семейство Чаушеви ще представят своите нови авторски песни

Самоков 365

На 30.03 2018 г.от 18.00ч. в салона на читалище -паметник „Отец Паисий – 1859“ семейство Чаушеви ще представят  проект от нови авторски песни, свързани с различните фолклорни обичаи. Концертът ще  се осъществява със съдействието на културната институция, а входът е напълно безплатен.

Проектът е естествено продължение на създадения през 2015 година албум –  „Животът е музика”. В него може да чуете изцяло авторска музика, която стъпва върху фолклора, джаза, класиката, смесени с етно и поп мотиви.

Седем нови авторски песни,  свързани с различните обичаи,  по музика и аранжимент на Вели Чаушев и текст на Величка Чаушева,  влизат в репертоара им.  На концерта може да се насладите на участието на Величка Чаушева – вокал,пиано, Вели Чаушев – китара,тамбура и децата им Диана Чаушева – вокал,цигулка и Георги Чаушев – бийтбокс.

„Трио Чаушеви ” е уеб талант на България за 2016 година от формата „България търси талант”, а тяхната дъщеря Диана Чаушева бе една от седемте финалистки в кастинга за партньорка на г-н Андреев в „Шоуто на Слави ”, когато е едва на 6 години. Най-малкият участник в концерта ще е техният син Георги, който ще се включи с бийтбокс.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close