Боровец

СЕЗОНЪТ В БОРОВЕЦ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ОЩЕ ЕДНА СЕДМИЦА

SezonСамоков 365

Ски сезонът в Боровец продължава. Добрите снежни условия в курорта и големият интерес от страна на любителите на снежните спортове са предпоставка „Бороспорт” да остави отворена ски зоната в периода 20 – 26 април 2015 година.

От 20 до 23 Април ще работи лифт „Ястребец Експрес“ с писти „Попангелов“ и “Ястребец 3”, а за дати 24, 25 и 26 април ще бъде отворен и ски център „Маркуджик“. Осигурен e и редовен безплатен транспорт от долна станция на кабинката до долна станция на лифт “Ястребец експрес”.

За най-ентусиазираните скиори и сноубордисти от всички възрасти, които не искат зимата да си отиде и желаят още снежни удоволствия, за периода 20 – 26 април ще бъде предоставена дневна лифт карта на символичната цена от 10 лева.

За любителите на фрийстайл-а ще бъдaт отворени и двата терейн парка в ски център „Ястребец“ – „Сноу парк Бороспорт” в ръкава на писта “Ястребец 3” и Фемили паркът, който се намира в горната част на писта „Попангелов“. Два влека ще обслужват ползващите трасето на „Сноу парк Бороспорт”.

Безплатните лифт карти, предоставени от „Бороспорт” на учениците от Община Самоков ще са валидни до последния ден, в който ски зоната ще работи. “Тази инициатива е част от активната и целенасочена програма на „Бороспорт” за насърчаване и подпомагане развитието на снежните спортове сред децата и младите хора като приоритетно работим върху възраждането на масовия ски спорт чрез ранно обучение.”, сподели Георги Кочов, спортен директор на „Бороспорт”.

 

 

 

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close