ОбществоРегионалниСамоков

Сдружение „Добротворци“ се грижи за безопасното движение по пътя Горни Окол – Самоков

„Самоков 365“

Жителите на село Горни Окол дадоха добър пример. Членовете на местното сдружение „Добротворци“ преди месец започнаха изрязване на храсти и дървета по пътя Горни Окол – Самоков. Целта е да се направи по-добра видимост и да бъде максимално безопасно за движещите се в тази посока водачи.

Пътят от години не се почиства, а дърветата и храстите на места, особено на завоите, се превърна в доста опасен за шофьорите. При разминаване в определи участъци клоните и шипките издраскват карусериите на коли и автобуси. Председател на сдружението с благородна цел е Диана Стоянова. Тя сподели, че са се обърнали за съдействие към бившия кметски наместник на селото Николай Стойнов, който от скоро е директор на ОП „Строителство, ремонт и озеленяване“.

„Разговаряхме с г-н Стойнов и го помолихме за съдействие. Както винаги, той професионално се зае с проблема и от вчера работници от ОП “Строителството, ремонти и озеленяване” , както и няколко жени по програма към община Самоков започнаха обрязване и премахване на дърветата и храстите по пътя. Сърдечно благодарим и на кмета на Самоков г-н Владимир Георгиев за оказаното съдействие“, сподели пред медията ни Стоянова.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close