Долна Баня

Сбогом ваканция, здравей, училище!

zdravei uchilishte (2)Любомир Кузев 

Под този надслов децата от квартал “Бузан алча” на Долна баня с трети пореден концерт зарадваха своите родители, баби и дядовци, приятели и комшии.
Този път откритата сцена бе в двора на запустената от години сграда на билкарницата, който малчуганите почистиха, украсиха и подредиха за зрителите столове и пейки.
И ако на предишното лятно детско шоу имаше и присъствие на кавалери, този път в концертната програма взеха участие само малките дами – Криси, Ивето, Ани, Боги, Надя, Габи и Антония.
Всеки от публиката следваше да заплати вход от един лев, а малките артисти черпеха с парче от специално приготвения от тях домашен кекс.
За музикалното оформление и този път се грижеше кака Мариелка Борисова, прическите си направиха самите момичета, а пък новите костюми за концерта специално ушиха майките Цветелина и Ирена Драганови.
В продължение на час момичетата пяха, танцуваха, играха с ленти и направиха драматизация на измислената от самите тях сценка “Пеперуди и цветя”.
В края на концерта момичетата бяха поздравени от Силвия Добрева от Центъра за обществена подкрепа в рилския град, а за старанието и таланта децата бяха възнаградени освен с бурни аплодисменти от публиката, така и с бонбони и сладолед.
На финала на концерта всички се хванаха за ръце и тропнаха хоро под звуците на песента “Бяла роза”, след което си пожелаха успешна нова учебна година.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close