Седмицата

„Самоков 365” навърши 3 години

semeisttvoМария Галчева

На 30 април, в компанията на свои близки, приятели, колеги, читатели, депутати, общинско ръководство и общински съветници, най-младата медия в Самоков навърши три години.

Водени от максимата, че подадената ръка е откъснато парче от сърцето, рождениците няколко седмици по-рано се отдадоха на мъдруване за концепцията на своя празник и това какъв формат би оставил най-трайна следа в душите на хората.

Рожденият ден отново премина под знаменателя на благотворителна кауза – този път тя беше посветена на 4 дечица. Събраната сума, която всички ние дарихме, ще бъде обявена в понеделник, след като урната се отвори под зоркото око на комисия. Парите ще материализираме изцяло съобразно нуждите на семейството. Това отприщи вълна от съпричастие и заявка за помощ към семейството има от хора, в чиито сърца посяхме семенцето на съчувствието. На семейство Шукадарови ще връчим също ваучери за храна, осигурени от „Си комерсиал 7” ЕООД. Нека припомним, че миналата година Самоков и екипът на вестника помогнаха на Веско Стоянов, след като научиха неговата история от канал „Рила”.

За доброто настроение се погрижиха невероятните трио „Сопрано” и момичетата на танцово студио „Кати”. Поздравление към рождениците поднесоха лично кметът Владимир Георгиев и депутатът от Реформаторския блок Димитър Делчев, а поздравителни адреси бяха поднесени от името на другите двама самоковски представители в Народното събрание – Ирена Коцева и Красимира Ковачка.

Специални благодарности организаторите отправят към ПТГ по туризъм и Марияна Бакрачева за съдействието по реализирането на кетеринга и професионалното отношение към събитието!

Благодарности и към всички, които бяха част от този празник!

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close