Седмицата

Самоковци отвориха за пореден път сърцата си

shukadaroviМария Галчева

По идея на Латинка Щъркелова, отговорник на Младежки дом Самоков, благотворителната линия продължава. Семейство Шукадарови, които всички вече познаваме, отново бяха в центъра на вниманието. Както каза за „Самоков 365” Латинка – „Датата на събитието не е избрана случайно. От 1 септември  се дава началото на новия творчески благотворителен сезон във всички направления. Ще продължавам да работя във всяка една насока, за да правя хората щастливи”.

Децата от семейството тя посрещна с по китка здравец за всяко. От проведената благотворителна акция са събрани ученически пособия и дрехи, които ще бъдат от голяма полза за тях. Количеството – повече от очакваното!

Отговорникът на Дома сподели, че е останала изненадана и впечатлена от готовността за помощ, която за пореден път изразяват самоковци. И няма нищо неестествено в това да подадеш ръка.  Част от спомоществователите бяха в залата, но имаше и такива, които не пожелаваха да разкрият самоличността си.

И в двата случая е важно едно – готовността за помощ. Дали да разкрием самоличността си е въпрос на избор, която в случая не намалява силата на жеста.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close