Седмицата

Самоковци искат санкции за БКС

bksСамоков 365

Онлайн анкета на „Самоков 365” показа, че близо 100% е резултатът в подкрепа на това, че фирмата, заета със снегопочистването БКС трябва да бъде санкционирана за закъснението с почистването на самоковските улици.

„Според вас трябва ли фирмата, ангажирана със снегопочистването да понесе санкции за забавянето си по овладяването на снежната ситуация?” е въпросът, зададен на нашата страница.

Хората са изключително гневни настроени по отношение на вида на улиците ни и недоволстват за състоянието, в което те се намират – дълбоки коловози, пълни с вода. И очакват Община Самоков да реагира по съответния начин, като наложи наказание.

Дали това ще се случи, предстои да видим след като ситуацията полека лека беше овладяна. Цялата анкета можете да видите на страницата на „Самоков 365” във фейсбук.

Related Articles

2 Comments

  1. Да речем че ги санкционират и какво !? Пак нищо! Трябва или да се научат да си вършат работата както трябва или да ги разкарат – нито се научиха да асфалтират – нито да почистват сняг това не беше почистване а разбутване на снега от единия край на другият и така докато не го по стопи слънцето само прахосват материал и гориво, ако БКС има някакви вътрешни конфликти със своите работници или са некадърни то тогава да си вземат необходимите мерки и да си ги решат никой не е длъжен да им търпи мърльотиите и да прахосват общински средства пред очите ни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close