ОбществоРегионалниСамоков

„Самоковци за Самоков” търсят мнението на гражданите дали да участват на изборите тази есен

„Самоков 365”

От СНЦ „Самоковци за Самоков” търсят мнението на гражданите дали да  участват в надпреварата за местния вот тази есен. Питането е под формата на акнета, която всеки желаещ може да попълни собственоръчно.

Сдружение с нестопанска цел „Самоковци за Самоков” е създадено през 2011 година. В неговото учредяване се включват 142 граждани на Самоков. Основната му цел е да изразява мнението на хората в местната власт. Сдружението, посредством Местна коалиция „Самоковци за Самоков”, взе участие на изборите през 2011 и 2015 година. Като имаше съответно пет и четири избрани съветници в ОбС.

Тази есен предстоят отново избори за местна власт, ще бъдат избирани кметове на селата и нов общински съвет. В тази връзка учредителите на Сдружението и неговият идеолог инж. Петър Георгиев се обръщат към гражданите на Самоков с питането: „Считате ли, че СНЦ „Самоковци за Самоков” трябва да участва /в предвидения от Изборния кодекс формат/ в насрочените избори за общински съветници и кметове на 27.10.19 г.?”

Мнението на самоковци ще формира позицията на Сдружението за предстоящите избори. Вашите анкети може да пуснете на имейл: info@samokovci.com; на фейсбук страницата „Самоковци за Самоков”, където може да откриете анкетна форма; в пощенските кутии на общинските съветници Петър Георгиев, Димитър Панев и Мариана Дренска – сградата на Община Самоков, 3 ет; както и в ресторант „Кокошкова къща”.

Натисни ТУК за сваляне на анкетата

Related Articles

2 Comments

  1. Много ще бъдем доволни ,ако участвате в местните избори на 27октомври.Вие допринасяте много за града ,за развитие на децата ,като спортисти ,,разкриване на работни места .Грижите и усилията , който полагате нямат цена .Желаеме много здраве и не се отказвайте.

  2. Пожелаваме Ви да участвате на 27 октомври на местните изботи ,тъй като сте допринесли за развитието на Самоков .БЛАГОДАРИМЕ за всичко което сте правили ,за спора ,за децата ,за хората .Желаеме здраве и упех на изборите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close