ОбществоРегионални

Самоковците Галеви сразяват конкуренцията и се забавляват в ТВ предаване „Семейни войни”

Анна Манова

Поредно самоковско семейство, което „води” „Семейни войни”, са Галеви. Тяхното първо участие беше излъчено на 31 януари, от 18:00 часа, по Нова ТВ. А семейството срещу което „воюваха”, беше Юрукови от гр. Стамболийски. Самоковците успяваха ловко да измъкват насъбраните от Юрукови точки и да ги записват в своя актив, което им осигури участие и състезание срещу ново семейство до края на седмицата.

Целта на ТВ играта е да се състезават по две семейства от различни кътчета на страната, отговаряйки на интересни и забавни въпроси. А самите въпроси са отправени преди това към 100 души и спрямо отговорите им се определя кой е топ отговор и кое изобщо не е включено в тях. Отборът, който успее да познае най-много отговори печели съответния кръг от състезанието и получава парична награда. Победител е отборът, които събере най-много точки. И по този начин си осигурява поне още едно участие и състезание с друг нов отбор.

Самоковското семейство Галеви – Радослав, Мария, Красимир, Антония и Мариела, видимо се забавляваха. Капитан на отбора беше Радослав. Семейство Галеви са познати в града с това, че се занимават със собствен бизнес. А участието им в играта, както споделя най-младият член на отбора  – синът на Радослав и Мария – 18-годишният Красимир, е спонтанно решение. Като основен „виновник” за изявата в „Семейни войни”, е главата на семейството – Радослав Галев. Това е първото им представяне в телевизионно шоу. Водени са от идеята да си прекарат добре, да завържат нови приятелства и защо не да спечелят някой лев. „Атмосферата беше много хубава. Водещият и екипът се грижеха за нас пред цялото време. Прекарахме си невероятно и с удоволствие бих се върнал след време отново”, споделя пред „Самоков 365” Краси.

Очакваме следващото участие на семейство Галеви в битка с новите опоненти и им пожелаваме успех!

Победителите от днешния епизод – семейство Галеви 🎉🎶

Публикувахте от Семейни войни в 31 януари 2017 г.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close