Седмицата

Самоковско участие в Третия креативен лагер на „Джуниър Ачийвмънт”

ptg vapcarovСамоков 365

Две ученически учебни компании -„Bulgarian Future-Renovation”/12в клас, с консултант Биляна Стамова /и „Fresh waves” /11в клас, с консултант Цветелина Николова/, със специалност „ Икономика и мениджмънт”при  ПТГ „ Никола Вапцаров”- гр.Самоков бяха одобрени за участие в Трети креативен лагер за участниците в програма „Учебна компания” на Junior Achievement Bulgaria. Инициативата се проведе в периода 15-17.12 в хотел „Лион” к.к Боровец.

Третият креативен лагер имаше за цел да помогне на всички участници да открият своите лидерски качества, да ги накара да мислят по-креативно и да излязат извън своята „комфортна зона“. Още една важна задача – да даде друг ъгъл на понятието „иновации“ и „креативност“, които да могат да бъдат имплементирани директно в учебния процес от преподавателите и в учебните компании от учениците. Дава се  възможност на учебните компании да се запознаят със своите ментори на живо, а на част от учителите – с техните коучове от програмата за “Коучинг за учители”, разработена съвместно с Equinox Parnters.

В събитието взеха участие около 130 участници от цялата страна, като сред тях – преподаватели, ученици и ментори на учебните компании.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close