ОбществоРегионалниСамоков

Самоковският пожарникар Димитър Морунов тества волята си в риалити формат

„Самоков 365“

Самоковският пожарникар Димитър Морунов тества издръжливостта, психиката и физическата си подготовка в телевизионно риалити. 32-годишният мъж е един от двадесет и четирите участника в третия сезон на „Игри на волята“.

Димитър Морунов е бивш баскетболист, а в момента е пожарникар. Той е командир на екип и ръководи шест пожарникари. В работата си той носи отговорност не само за своя живот, но и за този на колегите си и на засегнатите от пожара. Работата го е срещнала с много непредвидими ситуации, в които е трябвало да влиза пръв в пожара и да предприема бързи действия и решения.

„Колкото и банално да звучи да си пожарникар не е професия, а призвание. Екипът за мен е моето второ семейство“, споделя той. Колегите му го определят като приятел и смело момче.

Във визитката си Морунов сподели, че обича адреналина. Това е основната причина да се впусне в надпреварата. Играта за него е поредното предизвикателство, в което да изпита силата и волята си. Като мъж на честта той много държи да бъдат спазвани правилата както в живота, така и в игрите. И всичко да протича без лъжи и манипулации. Себе си определи като човек, способен да взима решения под напрежения. Желанието му е да бъде лидер.

В началото на състезанието Морунов успя да се докаже пред съотбониците си, които първо бяха само четирима, а след това се увеличиха на осем. Самоковецът е част от отбор „Бойци“, които са в червени екипи. При първата капитанска битка Димитър за малко изпусна капитанското място от своя съотборник режисьора Неделчо. Отборът се доказа и в битката за територия, когато изоставаше от другите два отбора, успя да се мобилизира и да се класира на второ място. А Морунов дотук показа мъжество и силен дух за победа.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close