ОбществоРегионалниСамоков

Самоковските ротарианци посрещнаха Дистрикт гуверньора Христо Михайловски

„Самоков 365“

Ротари клуб – Самоков посрещна тазгодишния Дистрикт гуверньор Христо Михайловски. Програмата по идването му включваше посещение при кмета на Община Самоков Владимир Георгиев, където бяха обсъдени минали и настоящи активности на клуба, както и важните приоритети за клуба, в които Община Самоков ще бъде партньор.

Пристигането на гуверньора съвпадна и с празника на град Самоков, което даде възможност Михайловски да се запознае с културното и природно разнообразие и богатство на района. Срещата с клуба премина в дискусии, приятелски разговори и добро настроение.

Президентът на Ротари клуб – Самоков Христина Бърдарска подари символа на града за спомен на гуверньор Михайловски, а АДГ Екатерина Вададжийска на Зона 3 бе уважена със значка с годишния символ на клуба #CreateHopeInTheWorld.

„Благодарим, че посещението уважи и г-жа Катерина Михайловска, с която обменихме интересни идеи и спомени. Благодарим и на нашите гости от Ротари клуб Харманли за двата дни, споделени заедно. Страхотен старт на нашата ротарианска година. Вярваме, че ще бъде ползотворна и успешна за нас и всички наши приятели и клубове в цялата зона!“, споделиха от РК Самоков.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close