КолоезденеРегионалниСпортСпорт

Самоковската колоездачка Виктория Гончева с отлично представяне на Световната Купа във Валнорд, Андора

Илиян Чалгънов

Виктория Гончева завърши на осмо място участието си при девойките, в кръг от Световната Купа по планинско колоездене, което се състоя от 13 до 15 юли във Валнорд, Андора.

Първа стана австрийката Валентина Хьол, втора се класира Ана Нюкърк от САЩ , а третото място зае Миле Йонсет от Норвегия.

“Състезанието беше изключително трудно, трасето беше на много високо ниво, а също така и конкуренцията. Аз гледах просто да се забавлявам и определено карането ми се получи доста добре. Въпреки всичко не успях да карам перфектно и бързо на финалите, тъй като претърпях контузия през миналия месец и не бях добре подготвена физически. Радвам се, че тази година успях да отида на кръгове от световната купа, защото нивото на каране се вдига много бързо. Успях да завържа контакти с много от професионалистите и някой големите имена в този спорт-това ме направи много, много щастлива. Сега очаквам с нетърпение следващия старт за този месец в Мечи Чал, където ще се проведе националният ни шампионат по спускане.” сподели Гончева за “Самоков 365”

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close