ОбществоРегионалниСамоков

Самоковецът Станислав Борисов ще играе за победа във „Фермата 5”

Анна Манова

Самоковецът Станислав Борисов ще играе за победата в петия сезон на едно от най-гледаните телевизионни предавания в българския ефир – „Фермата”. Това е вторият представител от нашия регион, след като в предходното издание достойно представяне в играта направи доспеецът Станислав Ласкин.

32-годишният Станислав Борисов е военен, капитан от българската армия. Млад човек, с патриотичен дух, разочарoван от това, че днес българите не са готови да загинат в името на Родината си. Заявката, с която се включва в играта е да мобилизира цялата си спортна злоба, за да достигне до финала, а защо не й да спечели формата. Истината е компасът, който го води в живота. Основното му желание е да създаде щастливо семейство.

Тазгодишното издание „Фермата – Нов свят” разделя участниците на два лагера – чорбаджии и сиромаси. Станислав попадна в отбора на „Сиромасите”. В своята визитка той заяви, че парите са необходимото зло за оцеляване. И сподели, че е възпитан да не е меркантилен човек и вярва, че богатите хора в България печелят на гърба на бедните. Станислав се включи още в първото състезание в петия сезон на предаването. И докато в отбора на „Богаташите” си имат удобства и басейн, Станислав и тимът на „Сиромасите” трябва да си осигурят елементарни условия за живот.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close