ОбществоРегионални

„Самел 90” АД представя своя продукция на голямото международно изложение IDEX в Абу Даби

Самоков 365

„Самел 90” АД представя своята продукция по време на едно от най-големите международни изложения IDEX -Международна изложба и конференция по отбрана. То се провежда в Националния изложбен център в Абу Даби от 21 до 25 февруари. IDEX се фокусира върху най-новите технологични постижения в областта на обществената сигурност, въоръженията и отбранителните технологии.

Панаирът съществува от 1993 г. и е направил много за консолидиране на пазарите в Близкия изток и отваряне на региона за света в икономически смисъл. IDEX не само е платформа за иновации, но служи и като място за среща между производители, лидери и експерти в частния и правителствения сектор на редица страни. Продуктовото портфолио се разпростира върху цялата верига на стойността – решения за отбрана и противопожарна защита, боеприпаси, оръжия, ракети, танкове, военни кораби, военна екипировка и тактическо оборудване.

Изпълнителният директор на фирма „Самел 90” АД инж. Петър Георгиев сподели, че IDEX е идеалната платформа за търсене на нови партньори и демонстриране на възможностите на фирмата, защото събира на едно място водещите компании от индустрията за сигурност и отбрана от цял свят. IDEX се организира на всеки две години. Провежда се под патронажа на Негово Височество Шейх Халифа Бин Зайед Ал Нахян, президент на ОАЕ и върховен главнокомандващ на въоръжените сили на ОАЕ. IDEX има разнообразна аудитория – правителствена, военна и бизнес.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close